Mikä ihmeen
TopLine Media?

Sano muikku!

arvomme

Mutkaton, Utelias, Iloinen, Kumppani, Ketterä, Uudistava 

TopLine Media jalostaa osaamisesi tarinoiksi verkkoon. Olemme edelläkävijä osallistavien ja mukaansa tempaavien verkkosisältöjen teossa, puhutaan sitten koulutuksesta tai viestinnästä. Meidät tunnetaan luovista ja kiinnostavista tarinoihin perustuvista ratkaisuista.

katso syntytarinamme

Katso video

Tarinat etusijalla

Meillä TopLine Mediassa tarinallisuus on ihan toimintamme kulmakiviä. Tarinoihin perustuva oppiminen on paitsi tutkitun tehokasta myös kalvosulkeisia paljon motivoivampaa. Jokaiselle oppijalle on mahdollista räätälöidä hänen oman näköisensä tarina ja oppimispolku, jos niin vain halutaan.

Sinua
varten

Meidän tapamme toimia

Meidän kanssamme keskityt vain omaan osaamiseesi, ilman turhaa jännittämistä. Henkilökohtainen lähestymistapamme ja kodikas studiomme saavat kamerakammoisenkin rentoutumaan.

Olemme apunasi, haluatpa sitten laajoja monimediakokonaisuuksia tai yksittäisiä videoita. Kuljemme rinnallasi neuvoen ja opastaen läpi koko tuotanto-prosessin. Pystymme ketterästi mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin. Takaamme, että olet lopputulokseen tyytyväinen!

Keitä olemme?

Erja Hakkarainen

Toimitusjohtaja

Erjalla on kahden vuosikymmenen kokemus viestinnällisen sisältöjen tuottamisesta ja yli kymmenen vuoden kokemus opetus- ja koulutustehtävistä. Erjan intohimona on kehittää verkossa oppimista uudelle tasolle tarinoiden, interaktiivisuuden, pelillistämisen ja aidon osallistamisen kautta.

Juha Pihanen

Tuottaja

Juhalla on yli 30 vuoden kokemus tuottamisesta, aina teatterista urheiluun, IT- ja elokuvatuotantoihin. Hän on myös ammattinäyttelijä, joka on työskennellyt erilaisissa produktioissa Suomessa ja ulkomailla. Juha on urallaan näytellyt mm. neljän Oscar-voittajan kanssa. Vapaa-ajallaan Juha käy joogassa. 

Kiinnostuitko?

Interaktiivisessa esittelystässämme pääset tutustumaan paitsi TopLine Mediaan, myös kaikkeen, mitä pystymme tarjoamaan yrityksellesi!