Referenssit

Asiakkaitamme

Kiitokset onnistuneesta yhteistyöstä upeille asiakkaillemme!

Tämä palaute saa meidätkin punastumaan!

TopLine Medialta ei ideat verkkovalmennustoteutuksille lopu ja heidän kanssaan olemmekin päässeet toteuttamaan loistavia yhteistyöprojekteja elokuvatuotannosta interaktiivisiin verkkovalmennuksiin. TopLine Media on arvojemme mukainen nopea, rohkea ja mutkaton yhteistyökumppani, joka ymmärtää asiakaslähtöisen tavan toimia ja toteuttaa niin pienet kuin isommatkin projektit innolla, luovuudella ja ammattitaidolla – suosittelen!
Ulla Koivisto​
Osaamisen kehittämisen senior asiantuntija
Toteutimme TopLinen Median kanssa animaatiovideon tekstityksellä. TopLine Median tiimin toteuttamat hahmot sekä erityisesti Erjan vahva osaaminen käsikirjoittamisesta ja sisällön ideoinnista saivat videon toteutuksen tuntumaan helpolta. Yhteistyö on myös luontevaa, joten suosittelen ehdottomasti heidän monipuolisia mediatuotannon palveluita.
Kirsi Vuollet
Toimitusjohtaja
Käytämme palvelua webinaarilähetysten videoiden editointiin. Olemme tosi tyytyväisiä palveluun, se toimii nopeasti ja helposti.
Hanna Huovinlahti
Koulutusvastaava
Yhteistyömme Toplinemedian kanssa sujui hyvin ja olimme tyytyväisiä käsikirjoituksen mukaan tuotetuista animaatioista.
Veijo Kykkänen
Kehitysvastaava
Yritysohjelmistoja myydessä on usein ongelmallista saada luotua potentiaaliselle asiakkaalle käsitys siitä, millaista hyötyä ohjelmisto voisi heille tarjota. Yritin ratkaista tätä teettämällä TopLine Medialla lyhyen animaatiovideon, joka esittelee ohjelman ominaisuuksia ja hyötyjä. Tulos ylitti kaikki odotukseni. Nyt aloitan jokaisen myyntitapaamisen videolla ja asia tulee aina kerralla selväksi. Kolmen minuutin video korvaa puolen tunnin Powerpoint-esitelmän ja lopputulos on parempi. Aikaa säästyy ja tulosta syntyy. Kiitos siitä!
Jari Kukkonen
Toimitusjohtaja
Yhteistyö teidän kanssanne mahdollisti meille kansainvälisen myynnin käynnistymisen. Välillä minusta tuntui, että osaatte lukea ajatuksia koska hommat sujuivat niin helposti. Tulokset ylittivät meidän kaikkien odotukset. Kuvaukset, animaatiot, äänitykset, käännökset -koko paketti ihan huippua! Olen henkilökohtaisesti kiitollinen kaikesta opetuksesta ja kärsivällisyydestä, jolla avasitte aivan uuden ulottuvuuden meidän liiketoimintaan. Innovaatioseteli oli aivan loistokeksintö tällaisen noviisin valmentamiseksi maailmanvalloitukseen! Seuraava kurssi on jo käsikirjoitusvaiheessa joten varaa meille aikaa!
Anne Talvitie
Toimitusjohtaja
Teimme syksyllä 2018 yhteistyökumppaniksi valikoituneen TopLine Media Oy:n kanssa animaatioselitysvideon koulutuspalveluiden markkinoinnin tueksi. Yhteistyön alkaessa asiat rullasivat TopLinen kanssa helposti ja vaivattomasti. Olimme oman tiimin kanssa tehneet jo valmiiksi selvän storylinen, jonka halusimme selitysvideolla tuoda esiin. Kaikki tapaamisemme hoidettiin Skype-palavereiden avulla ja saimme jo heti aloituspalaverin jälkeen näytille ensimmäisen version selitysvideosta. Videon yksityiskohtia hiottiin yhteisen alustan kautta ja aina halutessamme saimme järjestettyä nopealla aikataululla uuden tapaamisen. Olemme tyytyväisiä TopLinen tuottamaan selitysvideoon ja käytämme sitä edelleen aktiivisesti palveluidemme markkinoinnissa. Suosittelen lämpimästi yhteistyötä TopLine Median kanssa.
Jaakko Pohjolainen
Projektiasiantuntija

TopLine Media osallistui Työvoiman liikkuvuus Euroopassa –hankkeeseen 2019. Käy katsomassa hankkeeseen tekemämme animaatio täältä.

TopLine Media on aktiivinen verkostoituja

Osallistumme säännöllisesti erilaisiin hankkeisiin ja tapahtumiin. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Mukana LAMKin hankkeissa

Gamechangers - Naiset peliteollisuudessa

Hankkeen tavoitteena on lisätä naisten osaamisen hyödyntämistä pelialalla.

DigiLAHTI

DigiLahti -hanke pyrkii luomaan uutta kasvua PK-yrityksille digitalisoinnin avulla.

Design Venture ohjelma

Hanke pyrkii painottamaan muotoilua yritysten liiketoiminnan vauhdittajana. Hankkeessa mukana myös Ladec.

Kiinnostuitko?

ota yhteyttä!